Timp preparare:
< 30 min
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala
Metoda de preparare

Incinge cuptorul la 200C.

Aseaza legumele taiate intr-o tava, pe hartie de copt. Stopeste-le cu ulei de masline si amesteca-le putin. Condimenteaza cu sare si piper.

Coace legumele timp de 30-35 minute, amestecand din cand in cand in ele. Scoate-le si lasa-le deoparte.

Pune apa cu sare la fiert. Adauga cuscusul si lasa sa fiarba la foc mic, 10-15 minute, pana cand cuscusul e moale. Scurge-l si clateste-l cu apa rece.

Pune legumele peste cuscus, adauga busuiocul si feta faramitata.

Pregateste un dressing din: 3 linguri otet balsamic, 1 lingura mustar Dijon, 1 catel de usturoi tocat marunt si 60ml ulei de masline. Toarna-l peste restul ingredientelor si serveste salata.

Sursa reteta si foto: www.twopeasandtheirpod.com