Timp preparare:
< 30 min
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala
Metoda de preparare

Prajeste feliile de paine taiate in bucati si stropite cu ulei de masline in cuptorul incins la 200C. Pe aceeasi tava aseaza si feliile de prosciutto. Lasa-le la cuptor timp de 7-8 minute. Apoi scoate-le sa se raceasca.

Intre timp, pregateste sosul Caesar. Ai nevoie de:

  • 150g parmezan ras
  • 2 linguri otet de vin alb
  • 250g maioneza
  • 3 linguri mustar Dijon
  • 2 fileuri ansoa
  • 1 catel usturoi zdrobit
  • 50ml ulei de masline
  • un praf de sare

Pune parmezanul si otetul intr-un robot de bucatarie si mixeaza pana cand obtii o pasta omogena. Adauga maioneza, mustarul, fileurile de ansoa, sarea, usturoiul si uleiul si mixeaza pana cand omogenizezi.

Rupe prosciutto in bucati. Amesteca-le cu fasiile de carne de pui, ouale taiate in 8 felii, parmezanul, bucatelele de paine si frunzele de salata.

Toarna sosul peste ele si serveste imediat.

Sursa reteta si foto: Taste.com.au