Timp preparare:
1h
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala
Metoda de preparare

1. Se curata cartofii si se pun la fiert in apa de sare.

2. Se pune la bain marie ciocolata cu ardei.

3. Se bat albusurile spuma.

4. Dupa ce s-a topit ciocolata se ia de pe foc si se lasa la racit.

5. Se piseaza cartofii cand sunt fierti.

6. Dupa ce s-a racit ciocolata se amesteca cu galbenusurile si cu albusurile spuma.

7. Apoi se amesteca cu cartofii pisati.

8. Se pun in forme de copt si se baga la cuptor la 220 grade si se lasa la copt 10 min.

9. Se pun coacazele rosii in tigaia cu vin si se lasa sa se reduca.

10. Dupa ce s-au redus se trec prin sita.

11. Se punce ciocolata la bain marie pentru sos cu ardei iute si smantana.

12. Se trage o linie de sos de ciocolata cu pensula.

13. Se aseaza formele de cartofi si ciocolata.

14. Se pune sosul de coacaze intr-o parte si cateva picaturi din sosul de ciocolata pe cealalta parte.

15. Pofta buna!