Retete

Reteta Linda Gusberti: Linguine cu ceapa si ton, in sos de otet balsamic

30 2014 / 0 comentarii
(2 voturi)
10.0/10
Reteta Linda Gusberti: Linguine cu ceapa si ton, in sos de otet balsamic
Timp de preparare
1h
Dificultate
usor
Bucatarie
Italiana
Metoda de preparare

Se toaca ceapa julienne pe tocator, se pune in tigaie impreuna cu tonul si uleiul si se caleste totul la foc mediu.
Cand ceapa este calita, se stinge totul cu otetul balsamic si se adauga putina smantana pentru a crea o crema.
Intre timp se pune apa la fiert si cand apa fierbe se adauga sarea grunjoasa si, imediat, pastele, care trebuie sa fiarba pana au consistenta al dente.
Cand sint gata pastele, se strecoara si se adauga peste sosul cu ton si se amesteca totul pana se uniformeaza tot compusul.
Cu o fuculita mare din metal se culeg pastele din tigaie si cu ajutorul polonicului   se pun in farfurie si se adauga putina glasa de otet balsamic, pentru a orna farfuria.
Trebuie sa fie servit imediat.

Galerie foto