Timp preparare:
1h
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala
Metoda de preparare

Guacamole salsa
1.    Avocado se decojeste ,se scoate samburele si pulpa si se taie in cuburi. Stropiti acvocado cu suc de lamaie sa nu se oxideze
2.    Taiem cepa, chilli, rosia si tocam coriandrul
3.    Le punem in blender si le blendam dupa preferintza (eu nu le-am facut pasta)
4.    Adaugam sare dupa gust
5.    Feliile de paine, taiate in cubulete mici se pun la cuptor pentru a se rumeni
6.    Crema de branza se amesteca cu patrunjelul tocat marunt
7.    Pe feliile de paine se intinde crema de branza peste care adaugam branza camembert. Feliile de jambon se taie in fasii inguste de 1 cm si se umple cu salsa.

Tartine cu cascaval emmentaler si icre de manciuri
1.    Feliile de paine se pun la cuptor pentru a se rumeni
2.    Punem crema de branza
3.    Peste crema punem cascavalul
4.    Cu o lingurita adaugam icrele de somon