Timp preparare:
1h
Dificultate:
mediu
Bucatarie:
Internationala
Metoda de preparare

Se cresteaza carnea pe partea cu pielea, se asezoneaza si se pipereaza, se condimenteaza cu condimentele asiatice 5spices. Ulterior se pune carnea in tigaia incinsa, fara ulei. In timp ce se topeste grasimea, aceasta se indeparteaza din tigaie intr-un vas. Carnea se prajeste si pe cealalta parte timp de 2-3 minute. Se adauga mierea, sosul de soia, uleiul de susan si otetul balsamic si se mai lasa circa 10 minute la foc mic.

Se pune mazarea la fiert timp de 10-12 minute cu putina sare. Dupa ce fierbe suficient se piseaza cu blender-ul, se adauga unt, putin lapte, sare si piper dupa gust.

Se pun cartofii la fiert cu sare timp de 10-15 minute. Dupa ce fierb suficient se piseaza cu blender-ul, se adauga sofranul, unt, se pipereaza si se asezoneaza dupa gust.

Se pune vinul la fiert, dupa care se adauga fructele de padure cu putin zahar, sare, smantana dulce, unt, anason, piper, cimbru.

Se lasa 10-15 minute la foc mic, dupa care se adauga amidon. Se aseaza pe o farfurie si se serveste cald.