Timp preparare:
1h
Dificultate:
mediu
Bucatarie:
Internationala
Metoda de preparare

Intr-o oala se pun aproximativ 3 l de apa la fiert impreuna cu ceapa, morcovul, boabele de piper, 1 foaie de dafin, 1 cescuta de vin alb si sare dupa gust.

Homarul intreg se pune in apa cand acesta incepe sa fiarba. Homarul se fierbe cam 1 minut pentru fiecare 100 g (in cazul nostru 7 minute). Homarul fiert se scoate pe un tocator si cu ajutorul unui foarfece se taie si se extrage carnea de pe coada si clesti.

Avocado se curata si se taie cubulete. O jumatate de portocala se curata de coaja si de pielita alba si se taie cubulete. Rodia se taie si se scot semintele.

Pe un platou se aseaza rucola, baby spinach, semintele de rodie, cubuletele de avocado, cubuletele de portocala si bucatile de homar.

Peste salata se toarna un dressing facut din zeama unei jumatati portocala, 2 linguri de ulei de masline, 2 lingurite zeama de lamaie, sare si piper dupa gust.