Retete

Reteta Ciprian Ogarca: Cartofi frantuzesti cu muschiulet de porc in sos de bere si crusta de migdale si fistic

22 octombrie 2014 / 0 comentarii
(9 voturi)
5.0/10
Reteta Ciprian Ogarca: Cartofi frantuzesti cu muschiulet de porc in sos de bere si crusta de migdale si fistic
Timp de preparare
< 1h 30min
Dificultate
usor
Bucatarie
Internationala
Metoda de preparare

Se curata cartofii, se taie rondele, se prajesc in ulei, se scurg de ulei dupa care se baga la cuptor un strat de cartofi, un strat de branza brie, un strat de branza camembert, smantana de gatit si iarasi un strat de cartofi si la final mozzarela pentru a face crusta.

Pentru sosul de bere: se pune usturoiul cu o crenguta de cimbrisor, sare si piper. Se pune muschiuletul de porc pana ii dam fata dupa care stingem cu bere neagra. Dupa ce muschiuletul s-a facut, se scoate, se pune pe farfurie, apoi se pune in sos smantana de gatit si sosul e gata in 2 minute.

Crusta pentru muschiulet - am tras la tigaie migdale si fistic, putina miere si vin alb . POFTA BUNA
 

comments powered by Disqus