Timp preparare:
1h
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala

Asan Pervin a adus bucataria tatareasca la MasterChef, iar chefii au apreciat-o din plin.

Metoda de preparare

Carnea de miel se portioneaza, se spala de 2-3 ori si se pune la fiert in 3 litri de apa rece. Pe parcursul fierberii se indeparteaza spuma si se schimba apa, se pune carnea in oala cu alta apa adusa la temperatura de fierbere. Se adauga morcovii, radacina de patrunjel, pastarnac si ceapa.

Cand carnea este aproape fiarta se inlatura legumele prin strecurare si se continua fierberea, se adauga orzisorul, se adauga sarea. Dupa ce se opreste focul, se adauga iaurtul  amestecat cu galbenusul de ou si menta uscata.

Poti sa revezi cele mai savuroase momente pe masterchef.protv.ro, iar emisiunea integrala o gasesti pe Voyo.ro.