Timp preparare:
1h
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala
Metoda de preparare

 

Porniti cuptorul si setati temperatura la 200 grade C. Spalati vanata si zucchini-ul.

Taiati vanata in jumatate, crestati fiecare jumatate pe interior, condimentati cu sare si piper, frecati cu usturoi si niste cimbru.

Inveliti vanata in folie de aluminiu si dati la cuptor pentru 40-45 minute.

Zucchini-ul se feliaza pe lungime folosind curatatorul de legume, se pastreaza feliile egale care se sareaza si pipereaza apoi se stropesc cu putin ulei de masline.

Se amesteca crema de branza cu smantana, se condimenteaza, se adauga si mararul si se amesteca bine, nu uitati sa gustati

Pentru a rula feliile de zucchini, se ia o lingurita de crema de branza si se pune in partea cea mai ingusta a feliei apoi se ruleaza spre partea opusa.

Ruloul obtinut se asaza pe verticala pe platou. La final, rulourile se stropesc cu otet balsamic si se imprastie putin coriandru tocat peste, se servesc imediat.

Vanata se scoate de la cuptor, se scoate miezul cu o lingura, se condimenteaza, se amesteca si smantana dupa gust apoi se lasa deoparte.

Bagheta se feliaza, se stropeste cu ulei si se prajeste la cuptor sau in tigaie incinsa, se freaca cu usturoi proaspat imediat ce e luata de pe foc

Pe fiecare felie se pune o lingurita de salata de vinete, se serveste imediat.