Timp preparare:
1h
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala
Metoda de preparare

Se iau 3 fileuri de pui si se invelesc in bacon, apoi se prind cu scobitori, se pun in tigaie 3 linguri de ulei de masline si se dau la prajit, pe o parte si pe alta. Se pune coniacul si se falmbeaza, se acopera cu capac si se lasa la inabusit circa 1 minut, apoi se ia capacul si se adauga smantana de gatit, cam 250 g, peste pui, se asozeneaza cu sare si piper alb si se lasa pe foc mic pana se reduce sosul, dar sa avem grija sa nu se taie smantana.

Din miere se face o vinegreta cu 3 linguri de miere, una de mustar, una de zahar, o lingurita de otet balsamic, un varf de cutit de cimbru, 2 catei de usturoi si 2 linguri de zeama de lamaie. Se amesteca totul pana se topeste zaharul. Ridichea se taie feliute sau rondele subtiri, pruna la fel, se trag la tigaie cu putin unt, se scot in bol si se amesteca cu vinegreta.