Timp preparare:
< 1h 30min
Dificultate:
mediu
Bucatarie:
Internationala
Metoda de preparare

Ciupercile, ceapa si usturoiul (spalate si curatate) se toaca marunt. Se adauga cimbru.

Se incinge o tigaie in care se pun un cubulet de unt.

Amestecul se caleste la foc mediu. Se pune sare, piper si se lasa la racit.

Muschiul de vita se unge cu ulei de masline, se sareaza si pipereaza.

Se rumeste la foc mare pe toate partile si se lasa la racit.

Cand ajunge la o temperatura la care sa poata fi atins, se unge peste tot cu Mustarul Dijon.

Muschiul se ruleaza intr-un pat de prosciuto si compozitia de ciupercile, ceapa si usturoi deja pregatita, se impatureste in folie si se le lasa la frigider 10 minute.

Aluatul de foietaj se intinde cu facaletul.

Muschiul rulat se impacheteaza in aluat.

Ansamblu se aseaza in tava, se unge cu ou batut si se lasa la cuptor aproximativ 40 de minute.

Sursa reteta: andreeapatrascu.ro