Timp preparare:
< 30 min
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Mexicana

O gustare usor de preparat chiar si atunci cand esti in vacanta si nu ai la indemana decat un gratar si un foc de lemne. Vor iesi la fel de bune ca acelea preparate acasa. Pot fi mancate la pranz sau pot fi reincalzite pentru micul dejun.

Metoda de preparare

Pentru amestecul de legume:

Pune o bucata de folie de aluminiu pe gratar. Aseaza in mijlocul ei ceapa, ciupercile si porumbul. Stropeste bine cu ulei si condimenteaza cu sare si piper. Acopera legumele cu marginile folie astfel incat sa formezi un pachet inchis. Lasa-le pe gratar, la foc, pana cand legumele se gatesc si se inmoaie. Acelasi amestec se poate pregati si intr-o tigaie sau ceaun.

Pentru quesadillas:

Pune tortillas pe 4 bucati de folie de aluminiu. Imparte in mod egal branza si amestecul de legume pe fiecare dintre ele. Impacheteaza tortillas astfel incat sa formezi  din fiecare o quesadilla. Impacheteaza-le in folie sigiland bine marginile. Pune pachetele pe gratar si gateste-le timp de cateva minute pe fiecare parte. 

Sursa reteta si foto: Dirty Gourmet