Timp preparare:
< 30 min
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala

Renunta la ideile fixe despre micul dejun. Oul nu trebuie sa fie doar fiert ca sa fie sanatos, si nu trebuie sa fie neaparat de gaina. Ouale de prepelita sunt apreciate de mii de ani si sunt considerate un aliment dietetic cu foarte multe beneficii pentru organism. Invata sa le pregatesti astfel incat sa fie pe placul oricarui membru al familie, si in loc sa le prajesti in tigaie le poti coace la cuptor.

Metoda de preparare

Taie lipia in sferturi. Pentru fiecare sfert, desparte cele doua straturi ale lipiei. Intr-o forma de briose, aseaza cate doua bucati de lipie astfel incat sa ai doua colturi in sus.

Acopera marginile formei create cu bacon taiat fasii. Aseaza jumatate din cantitatea de spanac si presara asupra lui parmezan. Sparge cu grija 3 oua de prepelita si pune-le peste celelalte ingrediente. Adauga un pic de sare si piper.

Repeta procesul intr-o alta forma de briose. Pune formele la cuptor si lasa aproximativ 20 de minute, pana se intaresc albusurile.

Tags: testata, 8 martie