-
Bucatarie internationala Reteta rapida de paine naan. Cum sa o pregatesti la tine in bucatarie
-
Cum sa / Guides Cum pastram fursecurile proaspete mai mult timp
-
Bucatarie internationala Bucatarie mexicana. Reteta rapida de carnitas din carne de pui
-
Bauturi nealcoolice Ciocolata calda si vin rosu, intr-un singur preparat
-
In Bucataria ta Trei trucuri pentru un sandvis perfect de mic dejun
-
Cum sa / Guides Reteta gustoasa si extrem de simpla: Paste cu broccoli
Oua coapte cu sparanghel si parmezan

O reteta de primavara rapida pentru un mic dejun sanatos si hranitor.
Incalzeste cuptorul la 200g Celsius si pregateste doua vase termorezistente (vase gratin sau yena).
Sparge fiecare ou intr-un bol mic si lasa ouale sa ajunga la temperatura camerei (este foarte important!), iar in timpul asta pregateste doua vase de gratin (sau yena, in functie de ce ai in casa) - unge-le cu ulei de masline.
Taie sparanghelul in bucati mai mici (2-3 centimentri) si imparte-l in cele doua vase. Stropeste-l in fiecare vas cu cate o lingurita de ulei de masline, asezoneaza-l cu sare si piper proaspat macinat si pune-l la cuptor pentru fix 10 minute.
Dupa acest timp, scoate vasele din cuptor si pune cate doua oua in fiecare vas, cu atentie. Pune-le apoi inapoi la cuptor timp de 5 minute.
Scoate din nou vasele din cuptor si presara in fiecare cate o lingura de parmezan. Apoi, pune-le din nou la cuptor pentru inca 3 minute.
Sursa: www.kalynskitchen.com