Timp preparare:
< 1h
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala

Poti folosi acest fel ca o garnitura, dar e satios si de unul singur. Daca vrei un gust picant mai preganant presara piper abia la final, inainte de servire. Noua ne-au placut culorile vibrante ale acestui fel de mancare.

Metoda de preparare

Pune cartofii intr-o cratita cu frunzele de dafin, sare si apa cat sa-i acopere aproape complet. Pune la fiert, acoperit cu un capac. Dupa ce dau in clocot, lasa cartofii sa fiarba la foc mic 15 minute, pana cand se inmoaie usor.

Scurge o mare parte din apa din cratita, adauga mazarea si sare dupa gust. Gateste totul la foc mediu timp de 7 minute pana cand mazarea se inmoaie usor. Apa ar trebui sa scada.

Amesteca o lingura de unt si putin piper. Serveste fierbinte cu restul de unt si piper presarat deasupra.

Sursa reteta si foto: myrecipes.com