Timp preparare:
1h
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala
Metoda de preparare

Pune feliile de vanata in apa cu sare pana cand esti gata sa le folosesti (asta va preveni oxidarea lor).

Incinge cuptorul la 180C.

Pregateste 2 foi de hartie de copt suficient de mari incat sa impachetezi in ele legumele.

Scurge feliile de vanata. Pune pe fiecare bucata de hartie de copt felii de ceapa, apoi de vinete pe care sa le ungi cu putin ulei de masline. Continua cu felii de cartofi, condimenteaza cu sare si piper, putin parmezan, felii de rosii si un praf de salvie.

Adauga inca un strat de felii de vanata unse cu ulei, jumatate din spanac, jumatate din branza feta, felii de cartofi, ardei gras copt, ceapa, putin parmezan ras, vanata, si un praf de oregano.

Impacheteaza dupa metoda en papillote (detalii aici).  Aseaza pachetele cu legume pe o tava si pune-le la cuptor 30 minute. Deschide pachetele si serveste legumele fierbinti cu putin parmezan ras.

Sursa reteta si foto: mjskitchen.com