Retete

Inghetata de avocado

16 august 2012 / 0 comentarii
(16 voturi)
6.0/10
Inghetata de avocado
Timp de preparare
> 2h
Dificultate
usor
Bucatarie
Internationala
Metoda de preparare

Se pune o cratita pe foc, la intensitate medie, si se amesteca apa cu zaharul. Se lasa pe foc, amestecand continuu pana ce acesta din urma se topeste. Se ia de pe foc si se lasa la racit.

Se curata cele doua fructe de avocado, se taie si se introduc in blender impreuna cu siropul de zahar. Se adauga si sucul de lime. Se mixeaza pana ce toate ingredientele s-au combinat.

Se introduce in masina de inghetata si se proceseaza conform instructiunilor acesteia.

Daca nu aveti masina de inghetata, se baga compozitia la frigider pana ce se raceste complet. Se acopera vasul cu o folie de plastic si se baga la congelator. Dupa cca. 45 de minute se scoate si se amesteca bine. Se baga din nou la congelator. Se repeta procesul de 3-4 ori, pana a inghetat complet.