Timp preparare:
< 30 min
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala

Un fel de mancare pe care il poti savura si cald si rece. O frittata isi poate face loc si la cina, si la micul dejun.

Metoda de preparare

Incinge cuptorul la 200C.

Caleste ceapa intr-o tigaie (cu maner de metal) unsa cu ulei, pana cand incepe sa se rumeneasca, Adaug cartofii congelati si un praf de sare si gateste-le impreuna cateva minute pana cand cartofii se rumenesc si se patrund.

Adauga ardeiul gras si cimbrul si mai lasa-le impreuna 1-2 minute la foc mediu. Apoi, toarna ouale batute  si amesteca putin pana cand legumele sunt distribuite uniform. Presara feta faramitata deasupra si lasa tigaia pe foc mic timp de 3-5 minute pana cand amestecul se incheaga pe margini.

Pune tigaia in cuptorul incins timp de 5-10 minute pana cand amestecul cu oua se intareste complet si se desprinde usor de pe marginile tigaii.

Serveste frittata calda. 

Sursa reteta si foto: The Kitchn