Retete

Dovleac placintar copt cu muguri de pin si usturoi

6 octombrie 2014 / 0 comentarii
(1 vot)
7.0/10
Dovleac placintar copt cu muguri de pin si usturoi
Timp de preparare
1h
Dificultate
usor
Bucatarie
Internationala
Metoda de preparare

Preincalzeste cuptorul la 230 grade Celsius. Intinde o foaie de copt pe o tava. Intr-un bol, amesteca cubuletele de dovleac cu 1,5 linguri de ulei de masline, sare si piper. Apoi, intinde dovleacul in tava, intr-un singur strat. Lasa la cost 35-45 minute, pana devine moale.

Cat timp sta dovleacul la cuptor, incalzeste 1/2 lingura ulei de masline intr-o tigaie mica. Adauga usturoi, salvie si muguri de vin si soteaza-le pana ce mugurii de pin se rumenesc. Scoate tigaia de pe foc.

Scoate dovleacul de la cuptor intr-un bol si amesteca-l cu continutul din tigaie. Serveste imediat.

Sursa: www.yummly.com