-
Meniu Piperul, Regele Mirodeniilor - un strop de condiment, o bogăție de gust
-
Cum sa / Guides Cea mai buna metoda de a curata tocatoarele de lemn
-
Meniu 5 smoothie-uri de primavara cu care sa iti incepi dimineata
-
Meniu Cum folosim ouale fierte ramase de la masa de Pasti. 10 retete perfecte
-
Meniu Turmericul – o călătorie a gustului, spre India
-
Meniu Din minunile Sumatrei: povestea scorțișoarei
Crema de Mascarpone
12 2012
/ 0 comentarii

Timp de preparare
< 1h
Dificultate
usor Bucatarie
Italiana O reteta propusa de Dumitru Bucsa, Executive Chef la Hotel Pullman.
Ingrediente
amaretto
,
Frunze Menta
amaretto
,
50g zmeura proaspata,
50g
capsuni
proaspete ,
100g frisca batuta,
1 galbenus,
40g zahar pudra,
80g mascarpone Metoda de preparare
Se bate galbenusul cu zaharul pana se albeste, se adauga mascarpone si se incorporeaza delicat frisca batuta. Pastrati la rece
Se montaeza in pahare in straturi si se serveste cu piscoturi facute in casa