Timp preparare:
1h
Dificultate:
mediu
Bucatarie:
Internationala
Metoda de preparare

Incinge uleiul intr-o tigaie mare.

Condimenteaza cotletele de miel cu sare, piper si coriandru. Prajeste-le impreuna cu cateii de usturoi si firele de cimbru, al foc mare, intorcandu-le o data. Sunt gata in vreo 6 minute, atunci cand carnea se rumeneste.

Adauga in tigaie, vinul, ciresele si caisele confiate si lasa ca amestecul sa dea in clocot.Gateste-l 5 minute la foc mediu pana cand lichidul se reduce la jumatate.

Adauga supa concentrata si lasa sa fiarna la foc mic, acoperit cu un capac, pana cand carnea este patrunsa, iar sosul este gros. Nu amesteca prea des si nu intoarce carnea decat o data.

Serveste friptura fierbinte, cu cimbru proaspat presarat deasupra.

Sursa reteta si foto: Delish