Retete

Cartofi copti cu rucola si branza de capra

11 aprilie 2014 / 0 comentarii
(4 voturi)
10.0/10
Cartofi copti cu rucola si branza de capra
Timp de preparare
< 30 min
Dificultate
usor
Bucatarie
Internationala
Metoda de preparare

Ingrediente pentru vinegreta:

  • 2 lingurite mustar
  • 1 lingura otet balsamic
  • 100ml ulei de masline extra virgin

Ingrediente pentru salata:

  • rucola
  • 50g branza de capra faramitata
  • piper negru proaspat macinat

Preincalzeste cuptorul la 150 grade Celsius.

Intr-o tigaie, amesteca cartofii cu cateii de usturoi, sare dupa gust si cei 80 ml ulei de masline.

Pune totul la cuptor pana ce cartofii sunt gata.

Intr-un bol, amesteca mustarul si otetul. Incet, adauga si uleiul de masline, amestecand incontinuu.

Ca sa faci salata, ia cartofii copti si pune-i intr-un bol mare. Stropeste-i cu vinegreta si amesteca-i bine. Adauga rucola si amesteca din nou. Mai adauga vinegreta dupa gust.

Presara deasupra branza de capra. Asezoneaza cu sare si piper, dupa gust.

Serveste salata cat e calda.

Sursa: livingtastefully.weebly.com