Retete

Bloody Mary

7 2012 / 0 comentarii
(4 voturi)
10.0/10
Bloody Mary
Timp de preparare
< 30 min
Dificultate
usor
Bucatarie
Internationala

Daca il prepari fara alcool, poate fi o bautura excelenta pentru a-ti incepe ziua. Cu putina votca este incheierea unei seri perfecte. Bloody Mary este extrem de versatil. Poti sa il faci cat iti doresti de picant, sa il decorezi cu un fir de telina, o felie de lamaie si chiar cu un castravete murat.

Metoda de preparare

Pentru aceasta reteta e necesar sa pregatesti si paharul dinainte. Freaca marginea paharului cu o felie de lamaie si apoi inmoaie marginea in sare. 

Adauga gheata in pahar.

Amesteca votca, sucul de rosii, zeama stoarsa de la o lamaie, sosul Worcestershire, sosul Tabasco, sarea si piperul intr-un shaker.

Toarna in paharul cu gheata si decoreaza cu o felie de lamaie si cateva masline verzi.