Timp preparare:
< 30 min
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala

Da, nu este nicio gluma. Poti sa-ti faci singur acasa niste biscuti gustosi pentru micul dejun, pentru care iti garantam ca nu vei avea remuscari.

Metoda de preparare

Aceasta reteta implica doua ingrediente sanatoase si foarte satioase: banane si fulgi de ovaz. Apoi, in functie de ce alte pofte ai, poti sa adaugi fulgi de ciocolata, nuci, fulgi de migdale, scortisoara sau orice iti place mai mult.

Zdrobeste bananele cu o furculita si amesteca-le cu fulgii de ovaz, pana ce se omogenizeaza. Pune biscutii pe o foaie de copt si arunca peste ei fulgi de ciocolata si putina scortisoara.

Lasa-i sa stea 15 minute la 175 grade Celsius. Asta e tot! Bucura-te de ei cat sunt calzi, iar daca iti mai ramas si pe a doua zi, serveste-i la micul dejun.

Sursa: www.theburlapbag.com