Timp preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Vegetariana

O reteta de biscuiti cu textura nisipoasa si gust patrunzator de migdale. Sunt perfecti langa o cana cu lapte, ceai sau cafea.

Metoda de preparare

Incinge cuptorul la 180C si pregateste doua tavi cu hartie de copt.

Amesteca toate ingredientele uscate intr-un robot de bucatarie. Adauga margarina taiata cubulete, extractul de vanilie si cel de migdale si mixeaza pana cand margarina se incorporeaza si poti strange aluatul intr-o bila.

Formeaza un rulou cu diametrul de 2cm din aluat si taie-l in felii groase de 1cm. Daca este prea moale, lasa-l o jumatate de ora la frigider.

Aseaza feliile in tavile pregatite, iar peste fiecare biscuite pune o migdala si preseaza usor. 

Coace biscuitii timp de 20 de minute si apoi lasa-i sa se raceasca pe un gratar. 

Sursa reteta si foto: The Kitchn