1. Dieta lui Michael Phelps

A facut istorie la Jocurile Olimpice si este cunoscut pentru dieta de 12.000 de calorii. Desi pare dieta de obez, el are nevoie de multa mancare care sa-i furnizeze energia necesara pentru antrenamente.Nu este un exemplu de urmat, dar oamenii au cautat-o pe Google din pura curiozitate.

2. Dieta lui Beyoncé 

Slabeste de fiecare data cand are un proiect important, iar anul acesta a uimit pe toata lumea cu silueta de invidiat afisata la scurt timp dupa nastere. Master Cleanse este insa o dieta radicala si cere multe sacrificii, dupa cum recunoaste si artista: "Ai nevoie de mai multa forta psihica decat fizica".

3. Dieta cu Zmeura Cetone

Zmeura Cetone este un extract concentrat din zmeura rosie si este considerat cel mai nou super fruct recomandat in diete. Dr. Oz a numit-o "miracolul nr 1". Acest produs stimuleaza productia de adiponectina, hormon situat in tesuturile grase ce imbunatateste metabolizarea grasimilor. Studiile au scos la iveala ca persoanele slabe au un nivel ridicat de adiponectina in corp decat cele obeze.

4. Dieta P.I.N.K

"Putere, intensitate, nutritie si kardio" - este o noua dieta la moda care promite o sumedenie de beneficii, printre care o piele, un par si unghii mai frumoase, plus un libido excelent. Singura problema este acestea sunt putin exagerate si ca nu exista dovezi care sa le ateste. Insa un plan care sa includa si mancare sanatoasa si sport este binevenit.

5. Dieta Adrianei Lima

A nascut in acelasi an si la scurt timp a si defilat pe podiumul Victoria's Secret. Se pare ca secretul ei a constat intr-o dieta foarte stricta. Cu noua zile inainte de show, supermodelul a eliminat mancarea solida din dieta si a consumat doar shake-uri proteice si apa.

6. Dieta Mirandei Kerr

Un alt supermodel care creeaza trenduri in materie de diete. Miranda Kerr este cunoscuta pentru stilul de viata foarte sanatos si echilibrat. Ea mananca intr-o proportie de 80% doar alimente organice, pline de nutrienti, iar placerile culinare sunt in proportie de doar 20%.Bea apa calda cu lamaie, apa alcalina si suc noni, iar atunci cand vrea sa slabeasca, adopta o dieta in functie de grupa sanguina.

7.Dieta cu pastile de slabit NV

A fost popularizata de Carmen Electra si se spune ca arde grasimile, tonifica intreg corpul si imbunatateste aspectul pielii, al parului si al unghiilor. Cu toate acestea, nu exista studii care sa confirme aceste efecte.

8. Dieta K-E

Este, probabil, cea mai stupida dieta. Presupune hranirea cu nutrienti printr-un tub nasogastric si functioneaza ca alimentatie lenta, cu putine calorii, care te ajuta sa slabesti rapid.

9. Dieta cu sucuri proaspete

Suna bine - renunti la alimentatia grea si consumi sucuri din fructe si legume. Totusi, se pare ca efectele nu sunt cele dorite.

10. Dieta supermodelului Marissa Miller

Este model Victoria's Secret si, chiar daca o ajuta genele, are un stil de viata sanatos care, se pare, a devenit un exemplu de urmat. “Gatesc orez brun sau quinoa si le patrez in frigider, asa ca atunci cand mi se face foame, doar adaug putin ulei de masline, lamaie, sare, piper si legume", a declarat aceasta. Nici dovlecii si spanacul nu lipsesc din alimentatia ei.