Nutritie

Salata boeuf, reinterpretata de castigatorul Masterchef. Care este varianta corecta de a o consuma

20 decembrie 2015
0 comentarii

	Salata boeuf, reinterpretata de castigatorul Masterchef. Care este varianta corecta de a o consuma
A castigat Masterchef Romania dupa ce a impresionat in finala prin rafinamentul bucatelor sale. Rata caramelizata cu risotto de morcovi, aromatizat cu vanilie ori jeleul din capsuni sunt primele care ne vin in minte.

Carnea de porc fara colesterol, comparata de bucatari cu somonul. "Se gateste mult mai repede, este o carne mult mai frageda"

18 decembrie 2015
0 comentarii

	Carnea de porc fara colesterol, comparata de bucatari cu somonul. "Se gateste mult mai repede, este o carne mult mai frageda"
Fermierii care cresc porci din rasa Mangalita au tras lozul castigator anul acesta. Dorinta unora de a avea pe masa de Craciun friptura de porc mai slaba daca se poate a facut ca cererea pentru acest tip de carne sa depaseasca oferta. Porcii din aceasta...

Algele marine, superalimente care lupta cu riscurile cardiovasculare

10 decembrie 2015
0 comentarii
Algele marine, superalimente care lupta cu riscurile cardiovasculare
Algele, cunoscute deja pentru influenta lor buna asupra sanatatii, au calitatea, ca si alimentele la care sunt asociate, sa fie benefice pentru sanatate, au constatat cercetatori danezi intr-un studiu publicat in revista stiintifica americana Phycologia.

Obezitatea favorizeaza aparitia cancerului. Metoda sigura prin care poti scadea in greutate, recomandata de un nutritionist

10 decembrie 2015
0 comentarii

	Obezitatea favorizeaza aparitia cancerului. Metoda sigura prin care poti scadea in greutate, recomandata de un nutritionist
O serie de studii recente au dovedit legatura directa dintre obezitate si anumite tipuri de cancer: de colon, esofag, san, ovar, endometru si pancreas, nutritionistul Lygia Alexandrescu afirmand ca legatura dintre greutatea corporala crescuta si aparitia...

Cozonaci cu "urme de cacao" si aditivi periculosi pentru sanatate. Adevarul despre cozonacii "traditionali" din comert

10 decembrie 2015
0 comentarii

	Cozonaci cu "urme de cacao" si aditivi periculosi pentru sanatate. Adevarul despre cozonacii "traditionali" din comert
Nu exista masa de Sarbatori fara Cozonac. O zic si studiile, care confirma ca romanii consuma in perioada Craciunului si a Anului Nou peste 7,3 milioane de cozonaci, adica de circa zece ori mai multi cozonaci decat intr-o luna obisnuita.

Arata ca legume in miniatura, dar au de 40 de ori mai multi nutrienti. Cum poti gati cu microplante

9 decembrie 2015
0 comentarii
Arata ca legume in miniatura, dar au de 40 de ori mai multi nutrienti. Cum poti gati cu microplante
O noua afacere cu microplante castiga teren si profit in Romania. Sunt broccoli, gulii sau linte in miniatura, dar au de 40 de ori mai multi nutrienti decat ce cultivam pe camp sau in gradini, spun specialistii.