Nutritie

3 modalitati de a include avocado in micul tau dejun

9 2017
0 comentarii
3 modalitati de a include avocado in micul tau dejun
Iti propui de multe ori sa incluzi alimente sanatoase in meniul tau de zi cu zi, nu-i asa? Dar ce te faci cu lipsa de inspiratie? Pentru ca suntem convinsi ca si tu cumperi avocado, il depozitezi in bucatarie, iar apoi il privesti gandindu-te cum ai putea...

Beneficiile alimentelor fermentate. De la simplele muraturi la kombucha

1 2017
0 comentarii
Beneficiile alimentelor fermentate. De la simplele muraturi la kombucha
Fie ca vorbim de miso, kimchi, kombucha sau chiar iaurt, alimentele fermentate sunt “la moda” datorita efectelor benefice asupra sanatatii. Desi fermentatia este folosita de mii de ani ca metoda de conservare, doar recent a inceput sa se vorbeasca...

Placinta rapida cu mere, ideala in post

16 2016
0 comentarii

	Placinta rapida cu mere, ideala in post
Invata cum sa prepari o placinta cu mere fara prea mult efort. In plus este numai buna de savurat in post!

Sase alimente pe care nu trebuie sa le reincalzesti niciodata. Pe unele le consumi zilnic

10 octombrie 2016
0 comentarii

	Sase alimente pe care nu trebuie sa le reincalzesti niciodata. Pe unele le consumi zilnic
De fiecare data cand iti ramane mancare in plus o pastrezi cu gandul de a mananca mai tarziu. Insa unele mancaruri reincalzite ne pot face foarte mult rau pentru ca nu isi mentin valoarea nutritiva.

Singura bautura pe care trebuie sa o consumi in fiecare dimineata. Licoarea minune si efectele ei benefice

20 septembrie 2016
0 comentarii

	Singura bautura pe care trebuie sa o consumi in fiecare dimineata. Licoarea minune si efectele ei benefice
Dupa un somn de 7-8 ore, corpul uman este deshidratatat si are nevoie de o doza de energie.

Semintele de in te scapa de kilogramele in plus. Reteta in doi pasi pe care sa o urmezi pentru o silueta de invidiat

11 2016
0 comentarii

	Semintele de in te scapa de kilogramele in plus. Reteta in doi pasi pe care sa o urmezi pentru o silueta de invidiat
Inul se numara printre plantele cunoscute si folosite inca din cele mai vechi timpuri: egiptenii il apreciau atat pentru fibra sa din care se obtineau tesaturile, cat si pentru virtutile nutritionale si proprietatile medicinale.