Fie ca vor sa slabeasca dupa nastere, fie trebuie sa se mentina intr-o forma perfecta pentru ca paparazzii sa nu le prinda in ipostaze nefericite, vedetele sunt foarte atente la ce mananca intre mese.

Ele aleg cele mai sanatoase alimente si, la sfaturile nutritionistilor de top, le combina si obtin niste gustari delicioase.

Jessica Alba

Actrita mizeaza pe fulgi de ovaz si banane sau telina si castraveti ca sa arate atat de bine. 

Kim Kardashian

Este insarcinata, asa ca se concentreaza pe fructe si legume. Ea si-a fotografiat smoothie-ul din spanac, avocado, pere, mere si iaurt. 

Christina Millian

Ca sa se mentina in forma, cantareata iti umple farfuria cu salata si proteine slabe in calorii - ton. 

Kourtney Kardashian

Vedeta de reality show a slabit miraculos dupa nastere, iar asta cu ajutorul gustarilor sanatoase. Ea le-a aratat prietenilor cu ce isi incepe ziua: cereale integrale, capsuni, banane si coacaze. 

Ali Landry

Invidiata pentru corpul ei, vedeta a dezvaluit ce ii place sa rontaie intre mese: migdale coapte cu ulei de masline si presarata cu rozmarin, praf de chili, sare si trufe.

Kylie Jenner

Sora mai mica a lui Kim Kardashian este un model pentru adolescentele din lumea intreaga. Ne bucuram ca posteaza poze cu mancare sanatoasa pe Instagram. Mai jos, samburi de rodie si ceai. 

Leighton Meester

Actrita din Gossip Girl adora mancarea asiatica. Ea a postat pe Instagram o poza cu dovlecei si orez. 

Emma Roberts

Tanara actrita se lauda cu somon la gratar, legume proaspete si cereale. 

Hillary Duff

A postat pe Instagram meniul propriu care o ajuta sa scape de kilogramele de la nastere: oua cu salata verde si smoothie din coacaze rosii.