Moda dietelor livrate la usa de o echipa care stie cum sa imbine hrana sanatoasa cu mancarea gustoasa e adoptata de multi ani in Occident. Multe vedete se bazeaza pe asta atunci cand vor sa se mentina in forma fara sa isi bata capul cu bucataria.

“Delivery diet” e un fenomen care a prins de minune in Statele Unite si in Marea Britanie. Pink, Janet Jackson, Sofia Vergara, Katy Perry, Jennifer Garner, Ivanka Trump sunt doar pe lista scurta de celebritati care primesc la pachet, oriunde se afla exact meniul de dieta de care au nevoie.

Si daca la altii flacara dietelor livrate la usa s-a aprins in urma cu ceva ani, la noi incepe timid un model asemanator. Pentru cei care vor sa slabeasca usor si fara grija prepararii meselor exista optiuni.

Diete pentru orice gen de regim

Sunt oferite de Diet to Go, care propune 5 variante de meniuri, de la cele vegetariene, pana la cele pentru diete de mentinere sau diete care sa te scape rapid de kilogramele in plus. Cel mai ieftin meniu pentru o zi costa 57 de lei, iar pentru 2 saptamani 728 de lei. Livrarile se fac de doua ori pe zi: intre 12-14 pentru pranz si intre 16-18 pentru cina si micul dejun pentru dimineata urmatoare.

Dieta cu preparate gatite sanatos

Be.Nat propune in meniurile livrate ingrediente gatite la abur sau sous vide, astfel incat sa ai parte de toti nutrientii din ele. Nu garanteaza neaparat ca vei slabi si nu vorbesc nicaieri pe site-ul lor despre asta, dar cu siguranata ca din variantele lor sanatoase de meniu nu te vei alege cu prea multe calorii in plus. Poti comanda salate, supe, peste. Livrarile se fac intre 11 si 15, iar comanda minima este de 30 de lei.

O viata roz cu meniuri vegane

La vie en rawz se adreseaza in principal celor care adora felurile de mancare putin preparate termic. Bineinteles ca si restul pofticiosilor se pot alatura si pot cere meniuri proaspete, pentru ca in fiecare zi au alte optiuni gustoase. Livrarile se fac de luni pana vineri la pranz si cina, iar promisiunea este ca sunt 100% vegetale, crude si delicioase. Se folosesc legume, fructe, seminte, cereale si germeni, ingrediente deshidratate, ierburi aromatice. Un meniu costa intre 25 si 33 de lei.

Dietele livrate la pachet te scutesc de cumparaturi si de alergatura prin magazine, dar si de timpul petrecut in bucatarie pentru a le prepara. Sunt, insa, destul de costisitoare si nu te ajuta sa inveti sa iti mentii un stil de viata sanatos si dupa ce renunti la ele.