Salma Hayek
Dietele de detoxifiere nu sunt un lucru nou pentru Salma Hayek, care atribuie greutatea si formelesale  sexy sucurilor pe care a inceput sa le consume acum 15 ani. Salma s-a mentinut in forma prin sucurile naturale din fructe.

Gwyneth Paltrow
Actrita impartaseste beneficiile dietei sale de detoxifiere pe propriul site, GOOP. Dieta de 21 de zile pe care o tine ea consta intr-un shake la micul dejun, o lista de alimente permise la prans si un shake pentru cina.

Beyonce
Cantareata a apelat la Master Cleanse Diet ca sa dea jos aproximativ 10 kg in mai putin de 2 saptamani pentru rolul sau din Dreamgirls. Master Cleanse este insa una dintre cele mai extreme diete de detoxifiere. Cei care o tin traiesc dintr-un lichid alcatuit din apa calda, suc de lamaie, sirop de artar si ardei rosu timp de 10 zile. Este oare cea mai buna metoda de a pierde kilogramele in plus?

Anne Hathaway
Ea apeleaza la David Kirsch 48 hours Detox Diet inainte de evenimentele de pe covorul rosu. Dieta  implica sa bei Kirsch LemonAid de patru ori pe zi ca sa-ti pui in alerta metabolismul si sa incepi sa pierzi in greutate.

Jessica Szohr
Ea apeleaza la dieta de 3 zile Blueprint Cleanse, pentru a se simti mai bine. Programul este  bazat pe un suc din 6 bauturi facute din fructe si legume, adica nu mai mult de 1200 de calorii pe zi.

Alicia Silverstone
Este o vegetariana inraita si apeleaza la The Kinf Diet, care te ajuta sa pierzi in greutate, iti reimprospateaza pielea si reduce sansele de a te imbolnavi.

Giuliana Rancic
Aceasta a pierdut din kilogramele in plus in anul 2007, an in care s-a casatorit, apeland la Ultimate Tea Diet. Aceasta dieta de 14 zile iti permite sa bei mai multe cesti de ceai pe zi, fara zahar sau lapte, si cu 3 mese sarace in calorii.

Jaime Pressly
Sa mananci castroane de supa de varza fara limita iti suna a ceva gustos? Exact asta a facut Jaime pentru a scapa de kilogramele acumulate in anul 2007 pe timpul sarcinii. Timp de 7 zile mananci numai supa de varza si cateva fructe sau legume.

Megan Fox
Ea apeleaza la otetul de mere pentru a scapa de kilogramele in plus. Nu este insa o dieta pe care sa o tii prea mult, pentru ca otetul iti ataca organismul.