Women's Health Magazine a consultat cativa nutritionisti si a gasit cele mai sanatoase si rapide idei pentru cina:

Legume congelate
Fasole neagra, broccoli congelat, orez brun congelat - pune-le pe toate intr-o tigaie cu putin ulei de masline si ierburi aromatice si obtii o cina delicioasa in doar cateva minute.

Salata "cu de toate"
Iti poti crea o super salata cu resturile pe care le ai prin frigider: o salata, niste avocado, ceva carne ramasa, fasole, masline. Le amesteci pe toate, le stropesti cu putin ulei de masline si otet balsamic si gata cina.

Mic dejun pe post de cina
Decat sa mananci fast food la cina, mai bine mananci o mancare sanatoasa pe care o savurezi de regula la micul dejun. Fie o omleta, fie cereale cu lapte sau fulgi de ovaz – toate iti vor potoli foamea fara sa fie foarte calorice.

File de peste
E suficient sa pui un file de peste in tigaie, cu pielea in jos, si sa-l inconjori cu legume. Se prepara rapid si este cat se poate de sanatos.

Sandvis Caprese
Italienii au inventat una din cele mai savuroase combinatii care exista: busuioc, mozzarella si rosii. Fie ca le gusti intr-o salata, fie le transformi intr-un sandvis, daca le pui niste otet balsamic si putina sare de mare, ai parte de o cina foarte gustoasa.