Sucul dietetic, lichidul care adauga kilograme

Desi are mai putine calorii si un aport scazut de zahar, sucul dietetic ar putea avea un efect contrar asteptarilor celor care il consuma. Un studiu sustine ca persoanele care au consumat suc dietetic in fiecare zi s-au ingrasat. Expertii in nutritie nu au o explicatie exacta pentru acest efect, dar tind sa creada ca in lipsa zaharului corpul uman va incerca sa suplimenteze aportul cu ajutorul altor alimente.

Mancarurile congelate 

Aceste tipuri de mancaruri pot fi bune doar intr-un singur sens deoarece ne invata sa portionam ceea ce mancam. Adevarul este ca mancarurile congelate au foarte multe zaharuri si sodiu in ele, si nu tin de foame. Astfel, dupa o cina care include un astfel de preparat multe persoane care se afla la dieta nu se satura si recurg la a manca in plus. Un preparat indicat pentru a mentine o silueta perfecta este o portie de paste cu fibre. 

Iaurturile cu fructe 

Iaurturile sunt o solutie foarte buna pentru dieta, mai ales ca acestea contin calciu si proteine, substante care vor ajuta la indepartarea senzatiei de foame. Totusi, iaurturile cu arome de fructe au in componenta zahar si calorii care pot sabota planurile celor care isi doresc sa urmeze o dieta.

Vezi mai multe alimente pe mediafax.ro!