Merele

Sunt fructele sezonului si printre cele mai sanatoase alimente pe care le poti consuma in aceasta perioada. Sunt pline de fibre, de vitamina C si iti mentin intregul organism sanatos. Stii vorba aia - un mar consumat in fiecare zi te tine departe de doctor. Iar daca vrei sa slabesti, merele sunt o alegere excelenta. Iti recomandam doar sa le consumi pe cele naturale, din gradina. 

 

Perele

La fel ca si merele, perele sunt bogate in fibre si vitamina C. Chiar daca le-ai gasit pe rafturile magazinelor tot timpul anului, acum te poti bucura de ele direct din pomi, sanatoase si naturale. Sunt satioase, hidratante si excelente ca gustare. 

Ardei rosu

Este plin de vitamina C - contine chiar mai multa decat portocalele, vitamina A si o doza importanta de potasiu. Iar vestea buna este ca iti potoleste pofta de dulce. Noi iti recomandam sa-l consumi fie crud, cand simti nevoia sa rontai ceva, fie poti incerca 5 retete delicioase cu ardei, gata in mai putin de o ora.

Castravetii

Au foarte putine calorii, 95% apa si sunt plini de magneziu si potasiu. Castravetii sunt printre cele mai hidratante alimente si o alegere inspirata pentru persoanele care isi doresc sa piarda din greutate. Ii poti consuma fie cruzi, direct din gradina, fie gatiti. 

Afinele

Toate fructele de padure sunt foarte sanatoase, dar afinele sunt superfructe. Sunt foarte slabe in calorii si bogate in antioxidanti, asa ca poti manca fara oprire :) Noi iti recomandam sa le consumi ca atare sau, daca vrei o gustare delicioasa, sa iti prepari o salata de fructe, un iaurt sau un smoothie cu ajutorul lor.