1. Sari peste micul dejun
Micul dejun este cea mai important masa a zilei. Iti regleaza intregul organism si te ajuta sa fii plin de energie. Nu degeaba ti se recomanda sa mananci dimineata ca un rege, la amiaza ca un print, iar seara ca un cersetor. Daca vrei o sanatate de fier, este cel mai simplu gest pe care il poti face.

2. Renunti la grupe alimentare intregi
Gluten, carbohidrati, zahar, carne. Indiferent la care din acestea renunti ca sa slabesti, nu te astepta la rezultate uimitoare si de durata. Risti astfel sa cazi in extreme si sa-ti pui organismul in pericol.

3. Optezi pentru versiuni slabe in grasimi
Teoretic, are logica: renunti la alimentele bogate in grasimi ca sa scapi de grasimile din corp. Insa nu este chiar asa. Organismul are nevoie de grasimi ca sa functioneze perfect, trebuie doar sa le consumi pe cele sanatoase.

4. Te infometezi
Nu este o solutie niciodata. Daca vrei sa slabesti garantat, mananca mai putin - 75% din cat mancai inainte. Dar nu renunta de tot la mancare. Iti vei da metabolismul peste cap si vei risca sa te ingrasi si mai tare.

5. Tii diete peste diete
Atat cuvantul in sine este gresit, cat si perceptia pe care o ai asupra slabitului. Daca vrei un corp mai frumos, mai armonios si mai echilibrat, schimba-ti stilul de viata in loc sa te arunci intr-o dieta extrema. Educa-te si invata sa traiesti mai sanatos.

Tags: dieta