1. Iaurtul natural cu fructe

Uita de iaurturile cu fructe din supermarket. Iti recomandam sa incerci o varianta mult mai proaspata si mai sanatoasa. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti cumperi un iaurt natural, simplu, pe care sa il indulcesti cu o lingurita de miere. Apoi, dupa preferinta, poti adauga ce fructe vrei tu – variantele cu banane, zmeura, capsuni sunt absolut delicioase.

Proteinele din iaurt iti tin de foame, iar bacteriile prezente in el iti mentin sistemul digestiv in forma maxima.

2. Merele si bananele

Sunt o sursa excelenta de fibre, te umplu de energie si iti tin de foame. Asta le face niste gustari excelente care, pe termen lung, te ajuta sa eviti fluctuatiile de greutate. Iar despre mere, stii deja, te tin departe de doctor. 

3. Humusul

Este o combinatie excelenta de proteine si fibre, doi dintre cei mai importanti "complici" ai unei greutati constante si sanatoase. Consumul de humus te ajuta, pe termen lung, sa-ti tii apetitul sub control si sa eviti rontaitul de peste zi.

4. Ciorba de fasole

Nu trebuie sa o consumi zilnic, dar e bine sa o incluzi in alimentatia ta. Fasolele sunt, ca si humusul, excelente pentru silueta, datorita proteinelor si fibrelor continute. Consumate in ciorba sunt cu atat mai sanatoase cu cat te si hidrateaza.

5. Nucile si alunele

Uita de snaksuri sau alte produse din comert cand simti nevoia de o gustare. Nucile si alunele sunt cea mai buna optiune - bogate in fibre si in grasimi sanatoase, acestea iti pun metabolismul pe jar. Te ajuta astfel sa arzi caloriile si sa te mentii in limitele normale de greutate.