Avocado
Aztecii comparau acest fruct cu testiculele, din cauza formei. Insa exista si o explicatie stiintifica in spatele acestui obicei: fructele de avocado sunt pline de grasimi nesaturate, care imbunatatesc circulatia sanguina, inclusiv in... locurile care trebuie. Sunt recomandate mai ales barbatilor care sufera de disfunctii erectile.

Migdalele
Sunt un stimulent sexual excelent datorita continutul de minerale importante pentru viata sexuala si reproducere: zinc, seleniu si Vitamina E. Zincul stimuleaza libidoul si dorinta sexuala.

Capsunile
Conform studiilor, rosul este o culoare ce amplifica dorinta sexuala, iar capsunile au acest efect asupra vietiii de cuplu. Mai mult de atat, ele sunt o sursa excelenta de acid folic si vitamina B, iar ambele joaca un rol important pentru sistemul reproducator al femeilor.

Rucola
Este bine-cunoscuta pentru proprietatile afrodiziace. Cercetatorii au dovedit ca mineralele si antioxidantii din frunzele sale sunt esentiale pentru sanatatea sexuala. Iar asta pentru ca blocheaza absorbtia unor toxine care afecteaza libidoul.

Grepfrut
Orice fruct din familia citricelor este foarte bogat in antioxidanti, vitamina C si acid folic, substante esentiale pentru sanatatea organelor reproductive. O salata ce contine grepfrut roz, portocale sau un dressing din lamaie este perfecta pentru o cina romantica.