Nutritie

De ce trebuie sa-ti incepi ziua cu un pahar de apa plata cu lamaie

11 2016
0 comentarii

	De ce trebuie sa-ti incepi ziua cu un pahar de apa plata cu lamaie
Care este primul lucru pe care trebuie sa-l pui in gura imediat dupa ce te trezesti? Nu cafeaua, nu micul dejun, nici macar un smoothie. Nutritionistii au cazut de acord ca un pahar de apa plata cu suc de lamaie proaspat stors poate face minuni in organism.

Reguli simple care fac orice mancare mai sanatoasa. De ce nu este bine sa prepari carnea la temperaturi de peste 160 de grade Celsius

23 2016
0 comentarii

	Reguli simple care fac orice mancare mai sanatoasa. De ce nu este bine sa prepari carnea la temperaturi de peste 160 de grade Celsius
Ciorba de legume este un fel de mancare recomandat la orice varsta. O prajitura din faina integrala si nuci este considerata perfect sanatoasa.  Si, la fel, indicata tuturor claselor de consumatori. Atentie mare insa la detalii, cand gatiti.

Ce sa mananci la micul dejun, pranz si cina in perioada postului. Lista de alimente recomandate de nutritionisti

21 2016
0 comentarii
Ce sa mananci la micul dejun, pranz si cina in perioada postului. Lista de alimente recomandate de nutritionisti
Fructe, legume, cereale, nuci si seminte ce acopera necesarul zilnic nutritiv de proteine, carbohidrati, lipide si vitamine. Dieta de post poate fi una cat se poate de bogata. Iata sfaturile nutritionistei Lygia Alexandrescu.

Ingredientul banal din bucatarie care iti poate distruge sanatatea. Ce schimbari provoaca pe termen lung in corpul tau

14 2016
0 comentarii

	Ingredientul banal din bucatarie care iti poate distruge sanatatea. Ce schimbari provoaca pe termen lung in corpul tau
Sarea este un ingredient imposibil de evitat. Indiferent daca mananci preparate gatite de alte persoane sau chiar gatite de tine, exista sanse mari sa consumi prea multa sare.

Cartofii mov, de 10 ori mai bogati in antioxidanti decat cei galbeni sau rosii. Cum ii poti gati

6 2016
0 comentarii

	Cartofii mov, de 10 ori mai bogati in antioxidanti decat cei galbeni sau rosii. Cum ii poti gati
Originar din Peru si Bolivia, cartoful violet castiga tot mai mult teren in Romania. Agricultorii il cultiva pentru ca se vinde de mai scump decat soiul obisnuit, iar clientii il cumpara pentru calitatile sale nutritive.

Retetele bunicii, interpretate de bucatari. Cum sa gatesti urzicile, spanacul sau leurda

28 2016
0 comentarii

	Retetele bunicii, interpretate de bucatari. Cum sa gatesti urzicile, spanacul sau leurda
Urzicile, stevia, leurda, spanacul - sunt doar cateva dintre minunatiile care, in aceasta perioada, ne asigura o adevarata portie de sanatate, in farfurie! Iar bucatarii din restaurante nu au uitat de retetele bunicilor, pe care le combina cu ingrediente...