Ingrediente:

1 avocado bine copt

1 catel de usturoi

½ lime/lamaie

½ lingurita de ulei de masline

Sare

 

 

Mod de preparare:

  1. Pregateste ingredientele pentru pasta. Taie avocado pe jumatate si scoate samburele. Apoi, cu ajutorul unei linguri, scoate miezul din coaja. Taie jumatatile de avocado in felii. 
  2.  
  3. Pune feliile de avocado intr-un bol si piseaza-le cu ajutorul unei ustensile pentru piure. In cazul in care nu ai asa ceva la indemana, foloseste o furculita. Stropeste pasta obtinuta cu putina zeama de lamaie/lime pentru a nu se oxida. 
  4. Curata usturoiul si piseaza-l foarte marunt. Incorporeaza-l in pasta impreuna cu uleiul de masline si sarea.
  5.  
  6. Foloseste pasta pentru a prepara sandvisuri sau serveste-o pe post de gustare, cu nachos.

 

Pofta buna!