Ingrediente:

  • 300g faina 00
  • 3 oua
  • 450g sos bolognese Barilla
  • 45g parmezan

Mod de preparare:
Pune faina pe un tocator de lemn si fa o gaura in mijloc. Sparge acolo ouale si incepe sa incorporezi faina, treptat.

Framanta aluatul pana e gata, apoi lasa-l 20 de minute sa stea.
Intinde aluatul pana devine o fasie subtire, apoi taie-l in forma de tagliatele. Cand termini, intinde pastele pe o tava presarata cu faina sa se usuce.

In timpul asta, incalzeste sosul bolognese intr-o tigaie, la foc mic.

Pune pastele la fiert intr-o oala mare, in apa putin sarata. Cand sunt gata (al dente), scurge-le de apa.

Amesteca-le cu sosul bolognese si presara parmezan deasupra, chiar inainte de servire.

Ingrediente pentru 4 persoane
Timp de pregatire: 40 min