Ingrediente:

  • 1 cutie de farfalle Barilla
  • 60ml ulei de masline
  • 450g carne de vita tocata
  • 450g spanac proaspat blansat si tocat marunt
  • 115g ciuperci Chanterelle taiate felii
  • 120ml vin alb sec
  • 235ml stock de pui

Mod de preparare:
Pune apa cu sare la fiert.
Pune o tigaie la foc mediu-mare si incinge uleiul de masline. Adauga aici carnea de vita, spanacul si ciupercile.
Amesteca la foc mare pana ce carnea prinde o nuanta maronie - aproximativ 10 minute.
Asezoneaza cu sare si piper si amesteca aici vinul.
Gateste la foc mare 5 minute, pana ce vinul s-a evaporat complet.
Adauga stock-ul de pui si ia tigaia de pe foc.
Gateste pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Scurge-le si adauga-le in tigaie, impreuna cu sosul ragu.
Amesteca totul la foc mare timp de 1 minut si serveste.

Ingrediente pentru 4 persoane
Timp de preparare: 41 minute