Ingrediente:

 

  • 150 gr File de biban
  • 50 gr Pac choi
  • 50 gr Yardlong
  • 100 ml Lapte de cocos
  • 20 gr Galangal
  • 1 buc Chalotte
  • 2 catei Usturoi
  • 2 buc Lime
  • 30 ml Ulei de masline
  • 10 ml Ulei floarea soarelui
  • 1 buc Sfecla rosie
  • 30 gr Cartof dulce

Mod de preparare:
Se pune la fiert sfecla rosie cu cartoful dulce in apa cu sare.
Se pune la fiert fasolea yardlong si pac choiul.    
Din fileul de peste se taie 2 bucati in oglinda.
Intr-o tigaie se pune ulei de floarea soarelui se incalzeste bine si se pun fileurile de biban oceanic la prajit pe partea cu pielea pana devine pielea crocanta. Se ia tigaia de pe foc  si se pune usturoi,  zeama de lime si ulei de masline .
Se termina de copt la caldura ramasa in tigaie .
Intr-o tigaie se face un sos din lapte de cocos , chalotta, galangal,sare, piper.
Din sfecla si cartof dulce se face o emulsie cu ulei de masline.
Se serveste cald cu garnitura de pac choi si yardlong , sosul de cocos si emulsia de sfecla rosie.