In copilarie, Adrian Hadean isi petrecea timpul pe langa parintii lui, care il puneau sa-i ajuta in bucatarie: „Am inceput sa gatesc copil fiind, pe langa mama, pe langa tata, care ma puneau sa curat usturoiul, sa macin carnea, sa ii ajut la gatit”.

El isi aminteste si de duminicile petrecute in familie, cand mama lui pregatea supa de gaina cu taitei. „Asta se manca in familia noastra. Si acum mama mai face”.

Tocmai de accea, juratul MasterChef si-a propus sa readuca in atentia romanilor bucataria veche, autentica: „Un proiect de suflet, la care lucrez in acest moment este descoperirea retetelor traditionale autentice romanesti, pe care vreau sa vi le aduc intr-o aplicatie culinara moderna. Va fi o aplicatie care va promova Romania si bucataria romaneasca fara a promova localuri, restaurante, pensiuni. Savoarea Romaniei redescoperita si servita cu dragoste tuturor celor care doresc sa-si retraiasca gusturile si miresmele copilariei, care apreciaza si cauta sa descopere lucrurile pozitive si bune ale tarii noastre”, a marturisit el.

Incearca si tu reteta lui Adrian Hadean de supa de gaina cu taitei: