1. Dolce Bio, 6 rue Bréa
Cu ingrediente naturale si de sezon si doar putin zahar, Dolce Bio este primul loc din Paris in care poti sa-ti cumperi o inghetata 100% organica.

2. Don's, 5 rue des Ecouffes
La Don's gasesti cea mai buna inghetata cu un ingredient adorat de frantuzoaice: ceaiul verde. Daca esti dispus sa mai adaugi niste extra-calorii, poti pune deasupra si Oreo, fulgi de ciocolata sau bomboane M&m.

3. L'Eclair de Génie, 14 Rue Pavée
Christophe Adam, unul din cei mai buni patiseri din Franta, a transformat desertul francezilor intr-un deliciu de vara special: eclere inghetate, care se topesc in gura.

4. Classico Argentino, 56 Rue de Saintonge
Sa mananci o inghetata aici este ca si cum ai incerca pentru prima oara acest desert. La Classico Argentino gasesti inghetata 100% artizanala, facuta din lapte, zahar si apa si piureuri din fructe, fara arome sau coloranti artificiali.

5. La Maison Nordique, 229 rue du Faubourg Saint-Honoré
Aici gasesti inghetata traditionala japoneza pe care e musai sa o incerci macar o data in viata. Facuta sub forma unor bile mici, colorate, de pasta din orez, acestea sunt umplute cu cele mai bune arome: ceai verde, mango, capsuni, litchi si sesam.