In Bucataria ta

Delicii rapide pregatite acasa. Cum sa faci caramele la microunde, in numai 7 minute

15 2015
0 comentarii

	Delicii rapide pregatite acasa. Cum sa faci caramele la microunde, in numai 7 minute
Sunt zeci de variante in care poti savura caramelul: de la topping pentru inghetate si prajituri, pana la budinci si mere coapte. Nimic nu se compara insa cu o caramea lipicioasa mancata la desert, mai ales daca este facuta cu mana ta. Surprinzator,...

5 greseli pe care nu le mai faci cand gatesti sau mananci paste

13 2015
0 comentarii

	5 greseli pe care nu le mai faci cand gatesti sau mananci paste
Daca te numeri printre persoanele care mananca pastele cu lingura si furculita, care pun ulei in apa in care fierb sau care cer portii cat mai mari in farfurie, faci niste greseli pe care italienii nu le fac niciodata. Iata cateva mituri spulberate.

Care sunt diferentele dintre orezul Basmati si orezul Jasmine

9 2015
0 comentarii

	Care sunt diferentele dintre orezul Basmati si orezul Jasmine
Sunt doua tipuri diferite de orez cu bob lung, confundate de foarte multa lume si folosite alternativ in retete. Totusi, intre ele exista cateva diferente de care e bine sa tii cont atunci cand gatesti un preparat exotic.

6 feluri delicioase in care sa folosesti biscuitii ramasi

5 2015
0 comentarii

	6 feluri delicioase in care sa folosesti biscuitii ramasi
Ai facut o multime de biscuti de casa pentru o petrecere sau ai testat noi retete care nu au avut ca rezultat cei mai apetisanti biscuti? Cu siguranta dupa asemenea incercari ai ramas si cu multi biscuiti neconsumati, care risca sa ajunga la gunoi daca...

5 utilizari suplimentare pentru presa franceza de cafea

2 2015
0 comentarii

	5 utilizari suplimentare pentru presa franceza de cafea
Multe dintre obiectele din bucatarie isi pot gasi utilizari noi si nebanuite. Acelasi lucru se poate intampla si cu o prea franceza pentru cafea, un dispozitiv destul de costisitor pe care il scoti din dulap doar pentru bautura de dimineata. Am descoperit,...

10 idei pentru aluatul de tarta

2 2015
0 comentarii

	10 idei pentru aluatul de tarta
Fie ca il faci cu mana ta, fie ca il cumperi gata framantat, aluatul de tarta este un preparat de baza de care nu ai cum sa te saturi. Iar daca se intampla sa iti ramana de la un desert la altul cate o bucata nefolosita, te invatam cum sa o reintroduci...