In Bucataria ta

Cum sa folosesti oregano la gatit

5 2015
0 comentarii

	Cum sa folosesti oregano la gatit
Cu un miros pregnant si o aroma aparte, acest condiment este face minuni in bucatarie. Oregano-ul este o planta aromata cel mai des intalnita in bucataria mediteraneana, alaturi de busuioc. Iata cateva lucruri pe care e bine sa le stii inainte sa te...

Termene de valabilitate pentru cele mai comune 20 alimente din bucataria ta

4 2015
0 comentarii

	Termene de valabilitate pentru cele mai comune 20 alimente din bucataria ta
Stii cand expira maslinele, uleiul de masline sau... zaharul brun? Revista TIME a facut lista termenelor de valabilitate pentru ingredientele pe care le are oricine in bucatarie.

Pui la cuptor fara reteta. Cum sa-l gatesti cu ce ai in casa

21 2015
0 comentarii

	Pui la cuptor fara reteta. Cum sa-l gatesti cu ce ai in casa
Ai cumparat un pui intreg si nu stii cum sa-l prepari ca sa obtii cel mai gustos rezultat? Iata cateva sugestii.

5 trucuri noi pentru ingrediente banale

18 2015
0 comentarii

	5 trucuri noi pentru ingrediente banale
In cautarea unor retete sanatoase care sa fie si pe placul tuturor, inclusiv al celor cu probleme de nutritie, poti transforma ingrediente obisnuite in preparate surprinzatoare. Am descoperit, astfel, noi utilizari pentru castraveti, cartofi, banane...

15 mese pentru o bucatarie stylish

17 2015
0 comentarii

	15 mese pentru o bucatarie stylish
Daca vrei sa-i dai bucatariei tale un aer fresh, de primavara, poti investi intr-o masa noua de bucatarie. Iata cateva idei:

Anca Alungulesei, fondatoarea RawCoco, te invata cum sa faci un tort raw-vegan de ciocolata si capsuni

16 2015
0 comentarii

	Anca Alungulesei, fondatoarea RawCoco, te invata cum sa faci un tort raw-vegan de ciocolata si capsuni
Ii calca pragul bucurestenii pasionati de deserturi raw-vegane, dar si vedete care aleg sa se rasfete intr-un mod sanatos. Anca Alungulesei, fondatoarea RawCoco, este specialista in deserturi raw-vegane, asa ca am provocat-o la o sesiune de gatit. Iata...