In Bucataria ta

Reteta Elena Lasconi: cea mai buna negresa din lume

23 2015
0 comentarii

	Reteta Elena Lasconi: cea mai buna negresa din lume
Va marturisesc ca in decursul timpului am facut zeci de retete de negresa care mai de care mai sofisticate. Retete care poarta semnatura unor chefi celebri dar si retete culese din popor. Reteta asta am cules-o de la o gospodina din Hateg, orasul meu...

6 condimente care fac diferenta in bucatarie

21 2015
0 comentarii

	6 condimente care fac diferenta in bucatarie
Condimentele reprezinta cel mai usor mod prin care orice ingrediente banale se pot transforma in preparate spectaculoase.

5 salate gustoase cu oua fierte

13 2015
0 comentarii

GHID: cum alegi cele mai sanatoase oua. Cum descifrezi codul cu care sunt stampilate

10 2015
0 comentarii

	GHID: cum alegi cele mai sanatoase oua. Cum descifrezi codul cu care sunt stampilate
Cum va puteti da seama dupa codul stantat pe oua ca sunt ecologice sau, din contra, ca provin de la gaini crescute in baterii? Cum descifrati termenul de valabilitate?

Faina perfecta pentru prajituri: tot ce trebuie sa stii

9 2015
0 comentarii

	Faina perfecta pentru prajituri: tot ce trebuie sa stii
M-a lovit curiozitatea cu mult timp in urma. De cand am dat in retetele americane, britanice si australiene peste atatea mentiuni de faina incat ceva in lantul meu logic s-a blocat.

Cum sa faci zahar brun la tine acasa. Ai nevoie de doua ingrediente

9 2015
0 comentarii

	Cum sa faci zahar brun la tine acasa. Ai nevoie de doua ingrediente
Daca ai ramas fara zahar brun si esti in mijlocul unei retete care cere acest ingredient, nu trebuie sa mai fugi la magazin. Iata cum sa-l prepari, in cateva minute.