In Bucataria ta

Transforma florile de soc in preparate de sezon: socata si flori de soc in aluat

11 2015
0 comentarii

	Transforma florile de soc in preparate de sezon: socata si flori de soc in aluat
“Florile de soc se prepara in aluat, se confiaza, se cristalizeaza, se adauga in salate, tarte, parfumeaza vinul sau bauturile racoritoare. Ele imprumuta parfumul lor fructelor”, spune cercetatoarea Maria Ivascu, doctor in horticultura....

Oua, unt, midii. 10 alimente despre care nu stiai ca le poti tine la congelator

9 2015
0 comentarii

	Oua, unt, midii. 10 alimente despre care nu stiai ca le poti tine la congelator
Legume, lasagna, ierburi proaspete, unt si oua - nu te-ai fi asteptat sa pui aceste alimente la congelator? Ei bine, poti sa faci asta fara sa le strici.

Uleiurile pentru prajit. Care-i cel mai bun?

6 2015
0 comentarii

	Uleiurile pentru prajit. Care-i cel mai bun?
Gasim in prezent pe piata o multitudine de uleiuri: de masline, de floarea-soarelui, de germeni de porumb, de palmier, de cocos...  Presate, extrase, rafinate, nerafinate… Dintre toate, care-i oare cel mai bun  si mai sanatos pentru...

O vedeta in topul superalimentelor: uleiul de cocos organic

29 2015
0 comentarii

	O vedeta in topul superalimentelor: uleiul de cocos organic
Uleiul de cocos este un aliment foarte sanatos, care  poate fi inclus fara niciun dubiu in categoria superalimentelor. Iata doar trei dintre multele motive pentru care ar trebui sa-l includeti in alimentatia de zi cu zi, chiar de la varste fragede:...

10 fructe si legume pe care cel mai probabil le depozitezi gresit

27 2015
0 comentarii

	10 fructe si legume pe care cel mai probabil le depozitezi gresit
Iti faci cumparaturile si aduci acasa fructe si legume proaspete, le bagi in frigider, iar apoi te miri de ce dupa doar cateva zile incep sa se strice. Iata motivele.

Cele mai bune toppinguri pentru clatite. 7 idei de incercat

23 2015
0 comentarii

	Cele mai bune toppinguri pentru clatite. 7 idei de incercat
Daca te-ai saturat de clatitele cu gem sau cu Nutella si vrei sa incerci si altceva, iata cateva idei gustoase.