In Bucataria ta

5 alimente pe care sa nu le consumi dupa termenul de valabilitate

30 2015
0 comentarii

	5 alimente pe care sa nu le consumi dupa termenul de valabilitate
Exista alimente care pot fi consumate si daca trec de termenlul de valabilitate inscris pe ambalaj, cum sunt produsele congelate, pastele uscate, conservele. In schimb, alte alimente pot deveni chiar periculoase daca sunt consumate prea tarziu.

Retete pe care te poti baza daca vrei sa mananci sanatos

29 2015
0 comentarii

	Retete pe care te poti baza daca vrei sa mananci sanatos
O alimentatie sanatoasa nu trebuie sa fie plictisitoare, din contra! Atunci cand mananci doar ce e mai proaspat, mai colorat si mai accesibil (produse locale), poti experimenta cat mai mult in bucatarie. Iar rezultatul este pe masura.

Cum sa prajesti nucile. 3 metode simple de incercat acasa

22 2015
0 comentarii

	Cum sa prajesti nucile. 3 metode simple de incercat acasa
Din cand in cand, s-ar putea sa dai de retete care au printre ingrediente nucile prajite. Si atunci, ai face bine sa nu le folosesti pe cele crude in locul lor. E foarte simplu sa le prajesti, iar aroma intensa pe care o obtii merita tot efortul.

5 tipuri de ceapa si cum e mai bine sa le folosesti

20 2015
0 comentarii

	5 tipuri de ceapa si cum e mai bine sa le folosesti
Nu exista reguli stricte pentru a folosi o ceapa, dar cu siguranta te poti folosi de cateva secrete daca vrei sa iti transformi mancarea in ceva delicios, pentru ca desi toate par la fel, unele tipuri de ceapa sunt mai bune decat altele pentru anumite...

4 prajituri suprinzatoare, facute din legume

17 2015
0 comentarii

	4 prajituri suprinzatoare, facute din legume
Nu iti inchipui ca o felie de morcov si-ar putea face loc si la desert sau ca un dovlecel poate sa intre si intr-o alta reteta decat cea de ratatouille. Vestea buna este ca poti sa le incluzi si in prajituri gustoase, care nu sunt neaparat pentru dieta.

Cum transformi sfecla rosie in salate rapide si gustoase

15 2015
0 comentarii

	Cum transformi sfecla rosie in salate rapide si gustoase
Este una din cele mai banale, dar si cele mai sanatoase alimente din lume. Culoarea vie a sfeclei rosii reflecta concentratia mare de antioxidanti, care te protejeaza de radicalii liberi si iti intaresc organismul.